Barion Pixel

A 2021-es Grammy legszebb ruhái – mit tanulhatunk belőlük?

A 2021-es Grammy legszebb ruhái

Hollywoodban meg is tartották 2021 egyik legnívósabb sztáreseményét, a Grammy gálát. Bár a pandémia miatt, mint minden más, ez is rendhagyó kereteken belül zajlott, azonban ez önmagában még nem jelentette azt, hogy a sztárok melegítőben, smink nélkül várták volna a díjosztást. Sőt, egytől-egyig kitettek magukért, és mint minden évben, Hollywood sokáig az egyedi ruhakölteményektől zengett.

Vessünk is rájuk pár pillantást, hogy mik voltak az idei év legkülönlegesebb darbajai, hiszen kiktől is tanulhatnánk, és leshetnénk el több fashion tippet, mint a sztároktól, akik mögött egy komplett team áll a tökéletes megjelenés eléréséért?

1 A vörös szőnyegen tilos a visszafogottság, ellenben a csillogás nagyon is megengedett! Dua Lipa kristályokkal kirakott rózsaszín Versace ruhája tökéletesen kiemelte a fiatal tehetség csodaszép alakját.

2 Szelídség, bohémia, és színegyveleg jellemzte Taylor Swift idei választottját. Oscar de la Renta ruhája, Christian Louboutin cipője és szelíden hátra kötött haja egy csodásan boldog fiatal lányt tükrözött vissza a vörös szőnyegen.

3 A különcség koronázatlan királynője, Billie Elish egy Gucci outfitet választott magának az estélyre, és a számított hatás sem maradt el, hiszen igazán különleges lett a belépője. Alakját teljesen eltakaró ruháival pedig minden fellépésekor arra igyekszik felhívni a figyelmet, hogy ellenzi a fiatal lányok magamutogatását.

4 Harry Styles szintén egy Gucci ruhakölteményt választott magának, egy boával megspékelve. Outfitjét látván egyből beugrott mindenkinek az 1960-as évek amerikai hippi korszaka, ezért tökéletes harmóniában volt a “Watermelon Sugar” című dalával, amivel immáron ő is Grammy díjasként távozott.

5 Jhené Aiko Giambattista Valli ruhája minden kétséget kizáróan vonzotta a szemeket. Habos-babos nagyestélyie nagyon extra darab volt, és minden bizonnyal sokáig emlékezni fognak még rá az érdekeltek.

A Grammy gála stílustippje

Ami a leginkább szembetűnő és megfigyelhető volt az összes választott ruhakölteményből, hogy milyen szintekig visszaadták az előadó személyiségét. Csodaszép összhangban álltak az előadóművészetükkel, és rendkívül önazonosra sikerültek.

Így, ha egyetlen következtetést vonnánk le a látottakból, az legyen az, hogy mindenképp olyan ruhát válasszunk magunknak, mely tükrözi a személyiségünket, melyben jól érezzük magunkat, és igazán önmagunk lehetünk.

A Sicy’s-nél biztosak vagyunk benne, hogy minden hölgy megtalálja a legújabb kollekciónkban azt a darabot, ami a leginkább kiegészíti őt. 🥰

Sipos Cintia Rita

Sipos Cintia Rita

Ha tetszett a cikkünk, a következő írásokat is ajánljuk neked