Barion Pixel

5 kiegészítő a csodás tavaszi megjelenésért

A kiegészítők ereje

A téli időszaknak lassan vége, közeledik a jó idő, a napsütés, a madarak csicsergése és mindezzel a kiegészítők évszaka is! Ugyanis, a tavasz a leginkább alkalmas időszak arra, hogy legkedvencebb kiegészítőinkkel feldobjuk ruhatárunkat. 

Télen a vastag kabát alatt nem sok minden látszik, nyáron pedig örülünk, minél kevesebb réteg van rajtunk, de a tavasz…

… a tavasz tökéletes arra, hogy kreatív ötleteinkkel még különlegesebbé tegyük a szettjeinket!

1 Az ezerarcú kendő.
A tavaszi időszak egyik legmeghatározóbb kiegészítője a kendő. Rettentő nagy divat volt az 1950-es években, és láss csodát, napjainkra újra a legkedveltebb kiegészítők közé tartozik. Nem csak szép, de rendkívül praktikus is, hiszen ezerféleképpen hordható, például hajban, táskán, sálként, övként, és még sorolhatnánk.

2 Az öv és a bő pulcsik, -ruhák kapcsolata.
Minden nő tudja jól, a feszülős ruhák helyett sokszor nőiesebb tud lenni egy lenge, bő, esetleg oversized darab. Természetesen csak akkor, ha a megfelelő helyen emeli ki az alakunkat. Ehhez pedig elengedhetetlen kellék a megfelelően kiválasztott, vastag öv, mellyel egyénre szűkíthetjük ruháinkat a megfelelő helyen.

3 Minden szetthez egy kalap.
A kalap az egyik legkülönlegesebb darab a kiegészítők közül, hiszen rengetegféle formában és színben kapható, melyek közül biztosan találunk egy megfelelőt szinte bármely alkalomra. Vannak nyaralós szalmakalapok, oválisak vintage kiadásban, sportosak baseball formában stb… Ezen a linken mutatjuk neked a személyes kedvencünket egy AliExpresses megbízható eladótól, ahonnan igazán stílusos kalapot lehet rendelni, meglehetősen jutányos áron.
/Általunk tesztelve./

4 A női lélek rejtelmei – a ridikül.
Ahogy a mondás tartja, a női táskában minden megtalálható, és mindenre megoldást nyújt. Habár a férfiak előszeretettel hangoztatják, hogy a női táskákkal csak a baj van, hiszen minden elveszik bennük, a táska mégis az egyik legfontosabb kiegészítője az outfitünknek. Színben harmonizálnia kell a szettünkkel, és éppen akkorának kell lennie, hogy az aznapra szükséges kellékek elférjenek benne.

5 Hangsúlyozd arcvonásaidat a tökéletes napszemüveggel! – A szintén elengedhetetlen napszemüveg tökéletes kiegészítője lehet szettünknek…

… amennyiben azt jól választjuk meg! Ha érdekel, hogy pontosan melyik forma illik legjobban a te arctípusodhoz, kattints át erre a cikkünkre.

Ha pedig inkább a jobb oldalon lévő, új kollekciós szemüvegünk érdekelne:

A tökéletes outfit

Természetesen a tökéletes outfit nem az, ahol minden egyes kiegészítő fel van használva, hanem az, ahol a választott kiegészítők teljes harmóniában állnak.

Ezért például ügyeljünk arra, hogy ha arany a szemüvegünk szára, vagy az övünk csatja, akkor arany kiegészítőket válogassunk hozzá. Ha a kendőnkben a kék szín dominál, akkor adjuk vissza a kéket egy másik ruhadarabbal is, például farmerral vagy egy csodaszép kék felsővel.

Ha tetszett a cikkünk, a következő írásokat is ajánljuk neked