Barion Pixel

Rólunk

"Hiszek abban, hogy a ruháimnak hála az emberek jobb képet alkotnak magukról - ez pedig növeli az önbizalmukat és a boldogságukat."

~ Giorgio Armani

tulajdonos // stílustanácsadó

Sipos Cintia 

Nagyon, nagyon sokáig gondolkodtam, hogy mi is lehetne az, amivel elkezdhetném a bemutatkozást. „Sziasztok! A nevem Cintia, Egerből érkeztem…” vagy „Sziasztok! A nevem Sipos Cintia, egyetemista vagyok Budapesten…” Először még csak azt éreztem, hogy olyan furcsán hangzik ez az egész, mintha az “Amerikából jöttem”-et játszanám veletek. 

Majd később rájöttem, hogy milyen közhelyek ugrottak be először arról, hogy mit is kéne megosztanom magamról, és, hogy egyáltalán nem azokkal a dolgokkal szerettem volna kezdeni, amelyek valójában fontosak, lényegesek velem, a személyiségemmel kapcsolatban. Amik tényleg segítenének nektek abban, hogy megismerjetek engem, hogy átadhassam a gondolataimat, megoszthassam ötleteimet, terveimet veletek. Miután realizálódott bennem, hogy mi is a valódi célom saját magam bemutatásával, már sokkal könnyebben ment a dolgom:

Kisgyermek korom óta azt éreztem, hogy nem találtam a helyem a világban. Nem akadtam rá a táncon kívül olyan tevékenységre, amelyben igazán önmagam lehetek, amit szívesen csinálnék életem végéig, ugyanakkor mindig is maximalista voltam, amit elkezdtem, nem szerettem volna abbahagyni, ameddig a legjobbat nem tudtam belőle kihozni.

Majd középiskolában elkezdtem orientálódni a matematika-informatika szak felé, hiszen nagyon szerettem a logikai feladatokat, a szervezést, a precizitást, de a táncot sem hagytam abba. Akkoriban az volt az, amivel igazán kifejezhettem magamat, megélhettem a kreativitásomat.

19 éves koromban jött el a fordulópont az életemben, amikor is iskola mellett rátaláltam a műköröm építés csodájára. Egy idő után szinte már az összes barátnőm megfordult nálam havonta 1x-2x, és ez volt az életem addigi legboldogabb időszaka. Egy idő után -mivel nem tudtam senkinek nemet mondani, és feszegettem a határaimat, azt gondoltam: Tudod te ennél jobban is, többet is!- elértem azt a vendégkört, aminél már azt mondtam, sajnos nem bírom tovább. 

Nagyon fájdalmas volt magamnak bevallani, hogy az én testi adottságaim (születéskori féloldali nyakizom rövidülés) nem bírják az egész napos asztali munkát, az ízületi megterheléseket. Ez volt az első olyan dolog, amit „fel kellett adnom” vagy legalábbis visszaredukálnom hobbi szintre az életemben. (Ezúton is üzenném minden főállású körmösnek, hogy Csodálatosak vagytok!

Sicy's Showroom

Mikor a vendégeim megtudták a rossz hírt, szinte egytől egyik így reagáltak: “Jaj ne, annyira fog hiányozni az együtt töltött idő.” Ez volt az a pont, ami teljesen megdöbbentett. 

A vendégeim nem is azt bánják, hogy nem lesz szép körmük, hanem hogy nem lesz már az együtt töltött idő?

Ekkor kezdtem el gondolkozni azon, hogy mi is az, ami engem erre az útra sodort? Mi az, amiben fejlődtem, amit tovább is vihetnék magammal? Mi volt az, amit annyira szerettem benne? Mi volt az amit ők annyira szerettek benne?

Lakásbutik

Majd rájöttem: a kis színfoltot a mindennapokban, a felüdülést, amikor megérkeztek, beszélgettünk, majd miután végeztünk, boldogabban, magabiztosabban, elégedettebben távozott tőlem. Mérhetetlen volt az örömünk. 

Vajon miért is ne csinálhatnám ezt egész életemben? 

Ekkor határoztam el, hogy ha törik, ha szakad, megvalósítom az álmomat. Szeretnék létrehozni egy olyan helyet, ahova minden hölgy szívesen jár, és azért jön, hogy lelkileg feltöltődjön, és ahol mindenki megtalálja azt, ami őt kiegészíti, amitől ő boldogabb, magabiztosabb lesz.

 Ahol mi nők segíthetjük, támogathatjuk egymást és várhatjuk a következő találkozást. Mikor belekezdtem a Showroom megvalósításába rájöttem, EZ AZ amire mindig is vágytam! Amiben jó lehetek. Amivel a többiekkel is jót tehetek!

A Sicy'S Showroom-ról

Egyediség, minőség, elérhető ár.

Ezen három szempont alapján válogatjuk össze kollekcióinkat, a termékeket egyenként átvizsgálva. 

Ha szeretnél kitűnni a tömegből, de nem szívesen spórolnál hónapokig egy-egy ruhára, nálunk a helyed!

Fontos feladatunknak tartjuk, hogy termékeinket minden hölgy számára elfogadható áron kínáljuk, hiszen a divat mindenkié.

Sicy's Showroom
Sicy's Showroom

Látogass el hozzánk személyesen

Helyszín

1074, Budapest, Hársfa utca 24. Fsz./4. – 2-es kapucsengő

Nyitvatartás

Szerda: 11:00-19:00
Péntek: 11:00-19:00
Szombat: 11:00-16:00

Kapcsolat

E-mail: sicysshowroom@gmail.com

Lakásbutik

Végül, de cseppet sem utolsó sorban, íme fantasztikus csapatom, akik mindenben támogattak, és akik nélkül nem valósulhatott volna meg a Sicy’s Showroom:

Kovács István

Marketing- és stratégiai tanácsadó

Gerhát Réka

UX researcher

Kaló Áron Zoltán

Webfejlesztő
5% kedvezmény
Ingyenes szállítás
Legközelebb sikerül!
Majdnem sikerült.
500 Ft ajándékba
Ne add fel!
Később próbáld újra!
5% kedvezmény
Ingyenes szállítás
500 Ft ajándékba
Próbáld ki a szerencsédet!

Add meg az e-mail címed, amire küldhetjük a nyertes kuponkódot, majd pörgesd meg a szerencsekereket, és nyerj!

Szabályok:

  • Egy nap csak egyszer lehet játszani.
  • Egy játékos az első nyertes kupon megszerzéséig tud játszani.
  • A kupont 48 óráig lehet felhasználni.
5% kedvezmény
Ingyenes szállítás
Legközelebb sikerül!
Majdnem sikerült.
500 Ft ajándékba
Ne add fel!
Később próbáld újra!
5% kedvezmény
Ingyenes szállítás
500 Ft ajándékba
Próbáld ki a szerencsédet!

Add meg az e-mail címed, amire küldhetjük a nyertes kuponkódot, majd pörgesd meg a szerencsekereket, és nyerj!

Szabályok:

  • Egy nap csak egyszer lehet játszani.
  • Egy játékos az első nyertes kupon megszerzéséig tud játszani.
  • A kupont 48 óráig lehet felhasználni.

Csatlakozz a Sicy's Showroom klubbhoz!​