Barion Pixel

2020 ősz trendszínek – Melyik illik legjobban az altónusomhoz?

2020 ősz trendszínek

Melyik altónus csoportba tartozok?

Azzal valószínűleg a legtöbben tisztában vagyunk, hogy bőrtónusunk árnyalata a világos színtől a sötétig nagyjából hol helyezkedik el a palettán, de vajon az altónusunkról is elmondhatjuk ugyan ezt?

Az altónus a bőrünk azon árnyalata, amit legtöbbször ősztől – tavaszig tartó időszak alatt figyelhetünk meg magunkon, amikorra mindenféle napozási mellékhatás kikopik a bőrünkből. Ekkor láthatjuk meg valójában a bőrünk naturális altónusát, azaz a „mindenmentes” eredeti bőrszínünket.

Íme, 3 tuti tipp, amivel könnyen utána járhatsz a dolgoknak:

1 Milyen színű ruhák hangsúlyozzák ki a szemed/hajad színét?

Ha leginkább a semleges színeket: fekete, fehér, szürke szoktad kombinálni, nagyon valószínű, hogy az altónusod is az: semleges. Ha a ruhatáradat piros, narancs, mélyzöld, barna színek tarkítják, a meleg altónus a te típusod. Ha leginkább a pasztellszínek rajongója vagy, imádod a rózsaszínt, ekrüt és halványkéket, a hideg altónusúak táborát erősíted.

2020 ősz trendszínek

2 Ha minden színű ruhát szívesen hordasz, ezért az elsőből nem egyértelmű számodra az altónusod, ne izgulj! Íme, második tippünk: vizsgáld meg az alkarodban futó ereket!

Alkarunkon az egyik legvékonyabb a bőr, ezáltal jól kivehető, hogy bőröd tónusa mennyire színezi el a véred. Ha az ereid kék-es lilásnak tűnnek, akkor hideg, ha inkább zöld, akkor meleg, ha pedig tényleg nem tudod eldönteni, mert valahol a kettő között van, akkor semleges altónust tudhatsz a magadénak.

3 Szem-haj szín és a barnulási összefüggés.

Bizonyára te is megfigyelted már, hogy míg a barna szemű, barna hajú emberek általában csokibarnára sülnek 1 nap strandolás után, a vörös-szőke hajú és kék szemű emberek sokkal könnyebben éghetnek le a napon. Ez is arra enged következtetni, hogy míg az előbb említett egyének a meleg altónusba, az utóbbiak a hidegbe tartoznak. Ha kék szemmel és barna bőrrel, vagy sötét hajjal, de hófehér bőrrel büszkélkedhetsz, valószínűleg a semleges csoportba tartozol.

2020 ősz trendszínek

Most pedig, hogy remélhetőleg mindenki be tudta magát kategorizálni valamelyik altónus csoportba, mutatjuk a New York-i divathét alapján 2020 ősz trendszíneit, és azt, hogy neked melyek állnak majd a legjobban közülük.

Sleet „havas eső” és Almond oil „mandula olaj” árnyalatok a semleges altónusú hölgyeknek

Az idei kollekció a New York-i divathét szerint bővelkedni fog a semleges bőrtónusúak kedvelt színeiben, ugyan is kifutón volt a csodás Sleet árnyalat, ami remekül passzol mindenféle kiegészítővel. Az almond oil árnyalat kitűnő választás elegáns, irodai szettekhez.

2020 ősz trendszínek

Fired brick „téglavörös” és Amberglow„borostyán ragyogás” a meleg altónusú hölgyeknek

A meleg bőrtónusú hölgyeknek igazi különlegességekkel készülnek az őszi kollekcióval. Mind a téglavörös vadítóan dögös, mind pedig a borostyán ásvány csillogását idéző narancs színnel ki fogsz tűnni a tömegből.

2020 ősz trendszínek

Rose tan „halványrózsa” és Sandstone „homokkő” a hideg altónusú hölgyeknek

Ha a hideg bőrtónusúak osztályába tartozol, ezzel a két színnel tuti nem fogsz mellé nyúlni. A halványrózsa igazi kifinomultságra utal, míg a homokkő árnyalat remekül passzol mind fehér, mind fekete kiegészítőkkel.

2020 ősz trendszínek

Reméljük cikkünk segítségével minden hölgy megtalálta az ősz sztárszínei közül azt, amelyik a leginkább passzol hozzá, kiegészíti őt. Amennyiben még több színt szeretnél látni a New York-i divathétről, ezen a linken megtalálod.

Kollekcióink – melyek bővelkedni fognak a fentebb említett színekben – augusztus 30.-tól megvásárolhatóak a webshopunkban. 🙂

Sipos Cintia Rita

Sipos Cintia Rita

Ha tetszett a cikkünk, a következő írásokat is ajánljuk neked